Efter ha varit hemma och tvättat, klippt gräs o annat så for vi iväg på onsdag morgon, efter ett par timmar stannade vi och delade på en pizza på pizzeria Glada Laxen i Gullspång, pizzan var god men stället har sett sina bästa dagar.

När vi kört en bra stund till var vi framme, Mariebergsskogen i Karlstad, 8 platser där man fick stå i 24 timmar, kostnad 0 kr. Min syster Catharina kom och mötte upp oss och guidade oss till Sandgrund där Lars Lerin har sin utställning, där gick vi runt en timme eller så och avslutade det hela med en fika inne på stället. Hans fina målningar sticker ut med mycket svärta och (vemod?) att han dessutom var en känd författare var nytt för mig.

Vi gick in till centrum och jag hittade en frisör som klippte mig snabbt och bra, senare slog vi oss ned för en öl och ett glas rött, härligt att sitta så och se folk flanera utanför. Vi hann med ett ytterligare ett ställe, Karlshalls öl innan vi gick hemåt. Vi hade googlat upp en Thai "take away" där vi beställde kvällsmaten, smakade mycket gott i husbilen.

Det sista vi gjorde denna kväll var att ta en runda inne på Mariebergsskogen, ett jättefint ställe som syrran tipsade oss om, vi kommer tillbaka!